14.11.2016

MEGET et sket siden sidste opdatering. Jeg ved ikke rigtig om nogle overhovedet stadig bruger hjemmesider? Nå, men nu opdaterer jeg i hvert fald :) Jeg skriver om hver hunds opnåede resultater herunder:

Pepzi:
Pepzi har som kun 2 år gammel gjort det umulige og opnået at blive DKCH+J. Han har fået 2 x 1. præmie på Åben A. Det er fantastisk flot og af en så ung flatcoat helt unikt. Han er ligeledes blevet 1. vinder på officiel Working Test i Åben Klasse så han gør det fortsat rigtig flot. 

Pablo:
Pablo har været på tur til Ungarn og her vandt han 3 x BIR og 1 x BIM på 4 mulige udstillinger. Han kan nu tilføje Ungarsk Champion på sit CV. 

Lågsus:
Lille Lågsus har også været igang. Han har indtil videre opnået følgende flotte resultater. Han er netop lige fyldt 12 måneder og det er så fantastisk hvad han har udmærket sig med.

Dansk Junior Vinder 2016
Nordisk Junior Vinder 2016
4 x Cert
3 x Res. Cert
2 x Klub Cert

... en lille kort og præcis opdatering. Skal nok prøve at være lidt hurtigere fremover. Alt i alt vil jeg bare sige, at vi er MEGET stolte og beærede over at vore hunde stadig er med i toppen. Savnet af "dem vi har mistet" er stadig stort og at deres børn og børnebørn bemærker sig rundt omkring i verden er også noget vi glædes over.

31.07.2016

Lågsus har igen været på udstilling. Denne gang i Fuglebjerg på Polarhunde Klubbens Klubshow. Han viste atter god figur og blev BIR Hvalp og BIS 2 hvalp.

Pepzi har i denne weekend været på International udstilling i Bremen. Lørdag var den vigtigste dag da CACIB var på spil til den bedst han og tæve.

Pepzi viste sig fra sin bedste side og vandt først brugshundeklassen. Herefter blev han bedste han med CERT og CACIB. Det sluttede så ikke her, da Pepzi også tog BIR med hjem til Danmark. 

I store ring var han helt fantastisk og vandt simpelthen gruppe 8!!! Det er virkelig en stor bedrift for unge Pepzi. Vi er MEGET stolte og kan slet ikke forstå at lille Pepzi er nået så langt på både markprøve og udstilling på så kort tid :)

Søndag var så ikke "vores" dag. Pepzi blev 2'er i klassen med res. Cert. Det kan man jo ikke bruge til så meget. Dog var gårsdagens begivenheder nok til at flyve hjem.

 

21.06.2016

Lågsus har igen været på udstilling. Denne gang i Skive på Polarhunde Klubbens Klubshow. Han gjorde det fantastisk og blev BIR hvalp og BEST IN SHOW HVALP for 3. gang i træk.

 

16.06.2016

Så har Pepzi gjort det "umulige". I en alder af 2 år og 1 dag fik han sit sidste Certifikat på udstillingen i Vejen og er nu DANSK CHAMPION i en alder af blot 2 år og 1 dag! Det må være den yngste i Danmarkshistorien og vi er ovenud stolte og lykkelige. Technobarnet har været utrolig dygtig og slægter mere og mere sin far på. Techno må sidde deroppe og sende god karma ned til sin søn - det er helt utrolig, hvad Pepzi på nuværende tidspunkt har opnået. 

Pepzi har også været på udstilling i Neumünster og her vandt han brugshundeklassen med Cert og sluttede som 2. bedste han med res. CACIB.

Lille Lågsus har også gjort det godt på DKK udstilling i Vejen. En 3-dags udstilling, hvor alle dage var internationale. Lågsus gjorde rent bord og tog BIR HVALP alle 3 dage i fin stil.

 

28.05.2016

Kort opdatering:

Pepzi har idag fået en 1. præmie i Åben Klasse på markprøve B. Vi er MEGET stolte over den unge knægt og glæder os til fremtiden.

Vores nye Siberian Husky, Lågsus, gør det fantastisk i udstillingsringen. Han er siden sidst blevet BEST IN SHOW 2 BABY på DKK's internationale udstilling i Roskilde og ugen efter BEST IN SHOW 1 på vores klubshow. Ydermere blev han den 22. maj BEST IN SHOW 1 på det store årlige skue på Fyn. Super dejligt.

Pablo gjordet også helt fantastisk på DKK Roskilde hvor han om lørdagen blev BEDST I RACEN og BEDST I GRUPPEN 2. Flot handlet af min gode veninde Simone som har Pablos søn Huxie.

En sørgelig ting er at vi har mistet vores elskede Funky. Han blev mandag den 9. maj aflivet grundet akut opstået sygdom og han stod ikke til at redde. En stor tragedie for os og vi er ufattelig kede af det.

Nye billeder rundt omkring på siden.

01.04.2016

Child of Hope Be Refreshed By Pepzi har idag været på Flatcoats forårsprøve (markprøve B) hvor han for første gange stillede i Åben Klasse. Pepzi er kun 22 måneder og han gjorde det super flot og fik en flot 2. præmie. Nu mangler han det sidste certifikat efter han er fyldt to år i juni for at blive Dansk Champion. En super flot præstation og Pepzi er simpelthen en arbejdsmaskine med et smuk eksteriør!

09.04.2016

Child of Hope Be Refreshed By Pepzi blev på Flatcoats officielle working test WT1 i begynderklassen. Nu er han snart gammel nok til at gå igang med de "voksnes" rækker.

21.02.2016

DRK udstilling i Taulov:

Vores Festabe Pepzi, Child of Hope Be Refreshed by Pepzi, gjorde god figur og fik Excellent 1  i brugshundeklassen med CK og CERT :) Det var 2 - så nu venter vi lige til han bliver 2 år og så prøver vi igen.

Desuden viste jeg Pablos søn Huxie, Tanima Flatcoats Expect The Best, i juniorklassen og han fik Excellent og blev 2. vinder.

Smukke Bella, Picazzos datter, havde jeg også igen fornøjelsen af at vise og hun vandt brugshundeklassen, fik CK, klubcert og endte som 2. bedste tæve. Desuden blev hun BIR brugshund og BEST IN SHOW brugshund! Mega cool af "grimme" Bella. :)

 

 

18.01.2016

DRK Skue i Bække:

Child of Hope Be Refreshed by Pepzi
Excellent 1 brugshundeklassen, 2. bedste han, BIR Brugshund og BIS3 Brugshund

Desuden bestod Pablos søn Huxie, Tanima Flatcoats Expect The Best, brugsprøven med max point og blev dagens bedste ud af 22 deltagende. Mega flot og stort tillykke til Simone og Andreas. 

Lille lågsus var med på en kigger hele dagen og var bare uimponeret og rigtig glad hele dagen. Sikke et skønt temperament den lille fyr har.

 

 

Pepzi - 20 måneder gammel

02.01.2016

Hjemmesiden skal og vil blive opdateret oftere fra nu af. Basta! Kan se vi stadig har mange besøgende herinde så jeg må hellere tage mig sammen.

Kort fortalt kan nævne at Pepzi har fået sit første Cert efter at have stået lige efter det 3 gange. Vi klør på :) Funky blev i Polarhundeklubben Årets Stjerneskud nr. 2 - altså 2. mest vindende polarhund fra baby, hvalpe og juniorklassen i 2015. Ret godt gået når han blot er 10 mdr gammel. Funky har også fået sit første junior cert - kun 9 måneder gammel.

Vi har spændende nyt på vej - stay tuned!

Herunder kan I nyde lidt billeder af hundene som er taget i december 2015 på Rømø. Under galleriet er der flere nye billeder tillige ----> Diverse

 

01.01.2016

Nyt på hjemmesiden