04.08.2014

OPDATERINGER

Efter en lang pause på nettet, er vi nu igang igen. Der er sket MEGET det sidste stykke tid. De flest har nok fuldt med på facebook så jeg vil ikke komme ind på det her. I kan søge på mit navn, Janni Morsing, og læse om begivenhederne. Nu starter vi på en frisk og siger velkommen til Technos søn Child Of Hope Be Refreshed By Pepzi som vi har hentet i Tyskland. Se mere om ham på hans egen side...

Meget kort fortalt har vi mistet vores sidste Husky Some'R grundet en levertumor som pludselig sprang. Meget forfærdeligt og vi savner hende rigtig meget. Hun sluttede dog sine dage lykkeligt og blev knap 13 år. Nu ligger hun begravet ved siden af sin veninde Jazzy i haven.

Ud over dette er Techno og Picazzo blevet kørt ned. De er begge i live og vi har kæmpet en lang og sej kamp for dem. Picazzo brækkede flere ribben og brækkede en skulder. Desuden en masse åbne huller. Han er dog nu på benene og har det super godt igen.

Technos sag er mere kompliceret. Han har brækket halsen og burde være død på stedet. Det er han dog ikke men han er hårdt skadet. Han har manglet følelse i alle ben men det er nu på vej tilbage. Vi laver en masse genoptræning med ham og han kommer sig mere og mere. Et sandt mirakel. Et meget kort resume af en lang historie. Som sagt kan der ses og læses mere på Facebook.

Håber på at få opdateret løbende fra nu af.

16.03.2014

PABLO & TECHNO PÅ C-PRØVE

Techno og Pablo har idag været på Fyn og vise poterne. DRK Fyn havde en C-prøve i Tarup-Davinde og Techno var meldt til i Vinderklassen og Pablo og jeg havde debut i Åben Klasse.

Techno var først på af de to og de startede med en dobbelmarkering. Herefter skulle de dirigeres ind i et lille skovområde og hente 2 fasaner.. Efter dirigering på land kom så en laaaaang dirigering over vand for at afslutte med et frit søg. Techno klarede sig fint og senere på dagen skulle han i finalen hvor emnet var en tramp. Denne klarede han til UG og da resultaterne kom sidst på eftermiddagen, ja så var Techno blevet 2. vinder! Super resultat af vores Bruno :)

Pablo og jeg var som skrevet oppe i åben klasse. Vores første af slagsen på vildt. Vi startede med at gå fri ved fod med den anden hund. Så fik vi en dobbeltmarkering og herefter en dirigering i samme skovområde som vinderhundene. Herefter gik vi også ned til vandet og skulle ligeledes dirigere over vand. Dog ikke så langt som vinderhundene - heldigvis. Når hunden svømmede hjem blev der skudt ud over vandet og en due blev smidt i BAG hunden. Dette for at teste om hunden smed det den havde i munden og gik på den nykastede, som de i øvrigt ikke kunne se overhovedet. Da anden fra dirigering var afleveret, skulle vi sende hunden ud efter distraktionen på vandet. Den var ligeledes blind så det gjorde ikke opgaven lettere. Efter dirigeringerne sluttede vi ligeledes med et frit søg.

Pablo klarede posterne utrolig godt og jeg var SKIDE stolt over hans præstation. Han fik en 2.præmie og det er jeg bare så glad for. Den var fuldt ud fortjent. Sikke en dejlig oplevelse. Tænk hvis prøven havde været officiel. så havde denne 2. præmie udløst det Danske Championat!!! Nu må vi se hvad fremtiden bringer mht. prøver... 

En dejlig dag i det fynske og vores 2 drenge gjorde det formidabelt. Tak til alle for en dejlig dag :)

9.03.2014

PABLO NY DANSK KLUBCHAMPION

SIKKE EN WEEKEND!!

Ved jo nærmest ikke hvor jeg skal starte. Kan da lige kort fortælle at Pablo (Hegnets Art By Pablo Picasso) nu er DANSK KLUBCHAMPION. Det sidte Cert blev hentet i Nyborg hvor alle vores resultater var fantastiske.

Er meget stolt over hvor godt hundene gør sig. Helt fantastisk at de går godt på jagt og markprøver men at de også vinder i udstillingsringen må jo kun bevise at vi gør noget rigtigt :) Det er så fedt at træne med hundene den ene dag og gå på udstilling den næste. Behøver vidst ikke skære ud i pap, hvor stolt jeg er af ALLE hundene. 

Her kommer resultaterne som taler for sig selv. Der var MANGE af Picazzos fine hvalpe med fra forskellige kombinationer og TUSIND tak til jer alle for at stille op. Dette muliggjorde også at vi stillede en avlsklassse efter Picazzo som blev BEST IN SHOW.

BIR: Multich. Starworkers Makes People Talk
- BEST IN SHOW Champion 
- BEST IN SHOW 3

2. Bedste han med Klubcert: Hegnets Art By Pablo Picasso
- BIR Brugshund 
- BEST IN SHOW 2 Brugshund
- Ny dansk klubchampion

2. Bedste tæve med klubcert: Hegnets Art By Fleury Laurent 
- BIM Brugshund

BIR Hvalp: Hegnets Explored By C. Columbus
- BEST IN SHOW Hvalp

BIM Hvalp: Hegnets Explored By Elinor Smith 

Excellent 1 mellem klassen: Starworkers Unconditional Love
Excellent 1 åben klasse: Hegnets Art By Emma De Vigne

Avlsklassen efter Picazzo blev BEST IN SHOW.

 

26.02.2014

TECHNO PÅ OFFICIEL WORKINGTEST & ÅRETS HUNDE

Vores festabe Techno har været i Kulsø på workingtest og han gjorde det FORMIDABELT!

I vinderklassen viste Techno sit værd og lavede nogle flotte dirigeringer, flot tramp og flotte markeringer i et svært terræn. Igennem dagen samlede Techno og Johnny flotte point sammen og det skulle blive spændende, hvad det samlede resultat ville ende med...

Efter prøven samledes vi alle i klubhuset i Kulsø og de forskellige vindere blev nævnt. Glæden ville ingen ende tage da Techno sluttede som WT2! Han havde endda samme pointantal som WT1, men da denne hund havde 20 på en post, ja så gik 1'eren til denne. 

Technos "form" bliver bedre og bedre og det er utroligt at se det brune lyn suse ud på laaaaange dirigeringer og lytte til hvert et vink Johnny sender ham. Techno er og bliver en ener på det punkt og vi kan kun glæde os over hvad fremtiden bringer for festaben :)

ÅRETS HUNDE

På Flatcoat.dk er Årets Hunde netop offentliggjort. Vi har 3 hunde med på listen og vi er fandme (undskyld mit sprog) stolte af dem:

Årets Flatcoat: (markprøve og udstilling)

2'er på listen STARWORKERS MAKES PEOPLE TALK
3'er på listen SORT GULD NASDAQ TECHNOLOGY INDEX

Årets Markprøvehund:

3'er på listen SORT GULD NASDAQ TECHNOLOGY INDEX

Årets Flatcoat på udstilling: (udstilling klub og dkk)

3'er på listen HEGNETS ART BY PABLO PICASSO
5'er på listen STARWORKERS MAKES PEOPLE TALK
6'er på listen SORT GULD NASDAQ TECHNOLOGY INDEX

... godt gået af knægtene at ligge så højt på alle lister!!

14.01.2014

FARVEL TIL JAZZY

Så kom den frygtede dag. Den 3. januar måtte vi erkende at Jazzy var i forværring da hun drikkede alt for meget vand og urinerede i tide og utide. Denne dag havde jeg hende med på arbejde og hun drak 5 liter vand i løbet af kort tid. Vi tog blodprøve på hende og sendte til Tyskland MEN inden dagen var omme, måtte jeg indse at hun var så dårlig at der kun var een vej... en ufattelig hård og trist beslutning men den eneste rigtige. Jazzy var knap 13 år og i ugen op til dagen har hun heldigvis været frisk og glad - især de 2 dage på Rømø hvor hun virkelig var i sit es. Er simpelthen så glad for at jeg tog de ture derover og at hun var med til det sidste.

Jazzy sov stille ind i mine arme og aldrig har jeg grædt så inderlidt. Kunne slet ikke give slip på hende. Hun var næsten væk bare i bedøvelsen og dette bekræfter også hvor svag hun var. Hun sov som sagt stille ind og vi sad bare der med hende. Johnny kørte hjem og gravede et hul i haven og her blev hun begravet. Da vi lagde hende i hullet fløj en due hen over os - meget smukt og symbolsk. Jeg er så ufattelig ked af det da Jazzy for mig, var noget helt unikt og specielt. Hun var en del af mig og hun elskede mig lige så højt som jeg elskede hende. Hun har altid været en del af huskyflokken og nu er det kun Some'R tilbage som i øvrigt har sørget i mange dage efter Jazzys død. Først idag den 14. januar er hun begyndt at ligne sig selv igen.

Jazzy og jeg har været så meget igennem sammen. Min mors død blandt andet. Det lyder dumt, men hun var der bare på Jazzys egen måde og jeg har grædt mange tårer med Jazzy i mine arme. Folk sagde også at Jazzy kunne kigge på mig på en helt bestemt måde - jo hun var og er noget ganske særligt.

Jazzy og jeg opåede også at blive Rally Begynder Mestre. Desuden har vi en LP1 og Køreort til Hund på både bronze og sølv niveau. I øvrigt blev Jazzy de sidste 4 år højt placcert ved Show of Winners i Veteran cuppen. I 2012 vandt hun hele gøjemøget og generelt har hun været en smuk og utrolig velgående udstillinghund.

Er meget taknemmelig for at Kennel Taymyr i sin tid solgte hende til mig. Hun var mit et og alt og nu er hun væk... for altid. Dog ikke i vore hjerter. Her lever hun for evigt.

DRK SKUE I NORDJYLLAND


Helle og jeg drog den LANGE vej til Nordjylland med 4 hunde for at stille hos de to flatopdrættere fra Portugal Tina og Luis Pexioto. Ydermere var 2 af Picazzos og Stormys babyer tilstede som vi fik lov at låne og fremvise. "Min" (Hegnets Explored By Dr. Livingstone) trak på dagen det længste strå og endte som BIR og BIS2 Baby. En rigtig fin debut for den lille Cava. Tillykke til Tanja og Claes med den fine baby. Brormand Columbus blev SL2 og de er begge MEGET fine og super dejlige hunde... håber I vil komme igen og vise dem frem.

Pablo blev på dagen BIR  og søster Fleury BIM. Picazzo 2. bedste han. Vi er rigtig glade for de resultater. I BEST IN SHOW blev jeg meget overrasket da de to dommere gav mig BEST IN SHOW pokalen. Pablo er nu 4 gange i år blevet BEST IN SHOW i forskellige sammenhænge. Vi er meget stolte af den stadig unge knægt. 

Her er de samlede resultater for "vores" hunde:

 

Hegnets Explored By Dr. Livingstone Særdeles Lovende 1 - BIR Baby - BIS 2 Baby
Hegnets Explored By C. Columbus Særdeles Lovende 2 - Baby kl.
Starworkers Voice Of A Legend Særdeles Lovende 3 - Hvalpe kl.
WJW DEVDHCH DKK13 Hegnets Art By Pablo Picasse Excellent 1 - Brugshundekl. - BIK 1 - BIR - BIS 1
Hegnets Art By Fleury-Laurent Excellent 1 - Brugshundekl. - BIK 1 - BIM

7.12.2013

P A B L O - BEST IN SHOW

Hegnets Art By Pablo Picasso blev BIS på DRK skue i Nordjylland

2-3 november dkk udstilling herning


Årets sidste udstilling i Dansk Kennel Klub regi. Vi havde tilmeldt Pabo om lørdagen og om søndagen også Techno og Picazzo.

Om lørdagen stillede Pablo i brugshundeklassen som han vandt med CK men blev uplaceret i Bedste Han. Søster Fleury gjorde det dog bedre og sluttede som 4. bedste tæve efter at have vundet brugshundeklassen med CK. En fin dag med gode resultater. 

Søndag kom Johnny til Herning med Techno og jeg stillede som sagt også Picazzo i Championklassen. Dommeren var Lena Hägglund fra Sverige om selv opdrætter Flatcoated og er meget anderkendt i hundeverdenen. Det var ret sjovt at 5 af Picazzos børn stillede på denne udstilling. Lige fra babyklassen til de højere klasser. Og sikke de gjorde sig bemærket. 4 ud af 5 vandt deres klasser og den sidste blev nummer 2 i sin klasse! Helt utroligt på denne store udstilling, hvor bedste han og tæve også bliver tildelt DANSK VINDER 2013 for at vinde.

Vi startede med Babyklassen hvor Hegnets Explored By Elinor Smith skulle ind. Kun lige 4 måneder gammel men gjorde det så flot. Hun vandt klassen og sluttede dagen efter en lidt ældre baby med at blive BIM Baby. Fin debut. Tillykke til Lena og Michael Huus med den MEGET fine og dygtige bebs.

Efter "bebsen" var det Pablos tur. Han vandt igen brugshundeklassen med CK. Picazzo var næste på og han vandt også en stærk championklasse med CK. Helle tog Pablo i Bedste Han og jeg tog selv Picazzo. Picazzo er ikke god til at stå, men løbe DET kan han. Han løb sig til sejren og titlen DANSK VINDER 2013. Glæden hos os var stor, da dette resutatat også udløste Pablo som DKK racevinder 2013. Altså mest vindende Flatcoated Retriever i DKK regi 2013. PISSE FEDT og jeg var så overvældet at jeg kneb en tåre eller ti :) Techno var ligeledes i championklassen med stod HELT nøgen og måtte nøjes med en 4. vinder... nu skal han lige gro lidt pels igen inden vi stiller ham på udstilling :)

Picazzo sluttede det hele som Bedste Han og BIM. Meget tilfreds med den præstation da han ikke har været udstillet meget, meget længe.

Tæverne skulle nu igang og her startede juniortæven Starworkers Unconditional Love med at få excellent og CK og 2. bedste juniortæve. Øv - meget tæt på en juniortitel til smukke Kahla. Hegnets Art By Emma De Vigne vandt åben klasse med CK og Hegnets Art By Fleury-Laurent vandt brugshundeklassen med CK. Ingen desværre placeret i en stærk bedste tæve klasse. Men SEJT at Picazzos afkom alle tog kegler. Tak fordi I alle stiller jeres smukke hunde, så vi kan følge med i deres udvikling.

... en lang weekend med KANON resultater som jeg kan leve længe på. Det er nu noget ganske særligt at have Dansk Kennel Klubs racevinder. For nogen måske "ingenting" men for mig ALT. Vi ses derude...

Billeder fra Herning er venligst udlånt af Sanne Andersen. TAK!!!

Hegnets Art By Pablo Picazzo

DKK RACEVINDER 2013

Starworkers Makes People Talk

DANSK VINDER 2013

Sort Guld Nasdaq Technology Index

Excellent, 4. vinder

Hegnets Art By Fleury-Laurent

Excellent 1, CK

Hegnets Art By Emma De Vigne

Excellent 1, CK

Starworkers Unconditional Love

Excellent 2, CK

Hegnets Art By Elinor Smith

SL - Bedste Baby Tæve - BIM Baby

Lille Norah (Picazzo x Stormy)

Hun har ikke sit udtryk fra fremmede :)

19 oktober Johnny og Picazzo


Jubiiiiiiiiiiiiiiii!!! Johnny og Picazzo gjorde det! På Lykkesholm idag på Åben A fik de sammen en 1. præmie og Picazzo er nu også DKCH+J - altså Dansk Champion med Jagtmerit. Ikke mange flattere opnår denne fornemme titel så vi er MEGET stolte! Nu har vi 2 af slagsen i huset da Techno jo også er DKCH+J. Desuden har Hamlet også 1. præmie på Åben A men da han ikke bliver udstillet ja så må det forblive ved "bare" at have prøven. 

Jeg er SUPER stolt over Johnny og Picazzo. Picazzo har været MEGET med på jagt og havde tillagt sig en del "unoder" som er fine på jagt men IKKE hensigtmæssige på markprøve :) Johnny fik ham under kontrol og nu er 1. præmien i hus. Så fedt og jeg kunne hoppe og ned af begejstring :)

10-13 oktober 2 x international udstilling i dortmund, tyskland


Helle (Kennel Hegnets) og jeg drog torsdag den lange vej til Dortmund for at deltage i 2 x international udstilling. Fredag var almindelig CACIB udstilling med 56 tilmeldte Flattere og søndag var tysklands største udstilling og Bundessiegeren som trak 61 tilmeldte. Denne udstilling er meget populær grundet titlen BUNDESSIEGER som alle kommer for at vinde. 

Vi havde tilmeldt Fleury og Pablo - de to kuldsøskende fra Kennel Hegnets kunstnerkuld. Fredag var det dommer fra Australien Aramis Joy Lim og han var venlig og meget sød ved hundene. Pablo var først i ringen og han vandt en stor brugshundeklasse og fik Cert. Pablo manglede kun dette ene og sidste Cert for at blive Tysk Champion så jeg var bare GLAD da jeg gik ud af ringen. Pablo sluttede som 2. bedste han med res. CACIB. Alt i alt en præstation jeg er glad for.

Fleury måtte desværre idag se sig slået af en enkelt hund og sluttede som 2. vinder i brugshundeklassen med res. Cert. Vi måtte på den igen om søndagen hvor 1. vinderen på udstillingen inkasserer 2 Cert'er!

Søndag var så den berømte Bundessiegerudstilling. Picazzo blev Bundessieger 2 år i træk og jeg havde da liiiiidt sjovt med at stå med Pablo på denne udstilling igen og forhåbentlig blive godt placeret MEN at jeg IGEN vandt en stor brugshundeklasse med 2x Cert OG blev bedste han med CACIB og titlen BUNDESSIEGER 2013 havde jeg slet ikke ture håbe på!!!! Det var vildt og jeg er skiiiiiiiiiide stolt af den unge knægt som kun er 2,5 år gammel. Pablo var MEGET træt efter alt postyret i de 3 dage og han faldt omkuld i buret imens søster Fleury gik i ringen.

Fleury gik super godt og dommer Hassi-Assenmacher Feyel (kan ikke lige stave det) spottede hende og hun vandt ligeledes en stor brugshundeklasses OG inkasserede 2 x CERT og er nu kun eet Cert fra titlen Tysk Champion.

Vi er meget stolte og glade over vores succes i Dortmund - mon ikke vi smutter derned igen næste år? Hvem ved?

21-22.09.2013 en travl weekend

Endnu en travl weekend er overstået. Hundene har i den grad været i ilden og især lille Hamlet har vist sit værd på Åben A prøve på Brahetrolleborg i søndags. Her kommer et resume af weekendes resultater:

Lørdag:
DRK udstilling i Køge:
Pablo: Ex1 i brugshundeklassen og CK
Techno: Ex3 i Championklassen med CK og 4. bedste han

Havde også Picazzos datter Fleury med (Hegnets Art By Fleury Laurent) som fik Ex2 med CK i brugshundeklassen og sluttede som 2. bedste tæve med res.cert.

I det jyske var Picazzo på Åben A og viste super fine takter men var uheldig på dagen og knaldede 2 gange og fik et 0 - op på hesten igen.

 

Søndag:
DKK udstilling Ballerup:
Pablo: Ex1 i brugshundeklassen og CK og 5. bedste han

Gik også idag med FLeury og hun blev Ex1 i brugshundeklassen, fik CK og sluttede som 3. bedste tæve med CERT! Dette er hendes 3. og sidste CERT og det er bare SÅ fedt og flot! Meget stolt af barnebarnet :)

På Brahetrolleborg var Johnny og Hamlet som sagt til Åben A prøve. Hamlet gik som en drøm og viste virkeligt sit værd. Der blev skudt mange fugle og hunde og førere skulle holde hovedet koldt. Hamlet var energisk og rolig og dette resulterede i en FLOT 1. præmie! 

Vi er SÅ stolte af vores lille fartdjævel. Helt utroligt hvad han har præsteret på markprøve de sidste 5 måneder. Hvad skal det ikke ende med? :)


 

 

15.09.2013 Pablo og Techno på officiel working test i Ringsted

Multich. Sort Guld Nasdaq Technology Index "Techno" fik i vinderklassen 20, 20, 17, 19, 17 og 6. Festaben havde liiiiige lidt for travlt med at gå efter Johnny i en sit/bliv øvelse og det udløste de famøse 6 point - desværre. Der er vidst lige noget fra brugsprøvetiden man skal have genopfrisket :)

WJW-12 Hegnets Art By Pablo Picasso "Pablo" stillede I begynderklassen og fik 20, 20, 19, 18, 16 og 12 og sluttede som 6. bedste i klassen. Desværre kun 5 officielle vindere men jeg er sgu mega stolt over de fine point og Pablos præstation prøven igennem. Var han dog ikke lige gået for langt mod venstre i fri ved fod posten, ja så havde de 12 point blevet til mere.. men sådan er det jo. 

07.07.2013 Pablo og Techno C-prøve Østjylland

Igår i Region Østjylland stillede vi 2 hunde på markprøve C og een på skuet. Techno i vinderklasse som han klarede fint og gik igennem og herefter blev han BIR og BEST IN SHOW 1 på skuet... at han ikke blev dagens DUAL hund forstår jeg så ikke... at "bestå" vinderklassen OG blive BEST IN SHOW må da være det ypperligste man kan opnå.. Eller er det bare mig? Det er trods alt sjældent at 1. vinderen i vinderklassen OGSÅ ender som BIS... ved ikke om de kun gav point til 1. vinderen som i øvrigt jo ikke kom på skuet. Nå, ikke at gøre - i mine øjne er Techno jo en rigtig DUAL hund 

Pablo og jeg prøvede begynderklassen og han lavede et kanon stykke arbejde. Jeg er jo ikke så god til at gå til prøve, så jeg tænkte at det var et fint sted at øve sig selvom Pablo jo har en 1. præmie på markprøve B. Han er jo stadig ung så ville ikke stille ham i Åben Klasse endnu, hvis han skulle være uheldig at ramle ind i en hund i det frie søg som måske ville "tryne" ham lidt. 

Nå men han gik en KANON flot prøve og fik en meget stor 1. præmie  Han var knivskarp på alle markeringer og fuld fart i det frie søg. Kan ikke være mere tilfreds med knægten dommeren rose Pablo rigtig meget og hans kritik var super flot. En dejlig dag i det østjyske

Techno 2. vinder med CERT i vinderklassen

I sidste weekend var vi på udstilling og markprøve forskellige steder i landet. Lørdag den 24. august afhold Flatcoated Retriever klubshow i Stenlille og dagen efter markprøve selvsamme sted.

På udstillingen havde vi tilmeldt Fowler, Pablo og Techno.

Pablo var først i ringen og fik Excellent med CK og sluttede som Bedste han og BIM! Flot af den unge mand. Techno var efter i championklassen og fik Excellent med CK og 2. bedste champion. I bedste han sluttede Techno som 4. bedste. Rigtig flot af den brune festabe.

Fowler var også med i veteranklassen hvor der denne gang var en del deltagere på i han- og tæveklassen. Fowler fik charmet den engelske dommer godt og grundigt og fik Excellent med CK og BIR veteran. Så flot af "min" gamle Fulli på 10 år. Han er bare altid glad i ringen med sin moooar :)

Dagen efter kørte jeg til Varde og udstillede Pablo på deres nationale udstilling og her fik han igen i brugshundeklassen Excellent med CK og sluttede som 2. bedste han.

Johnny blev på Sjælland og førte Hamlet og Techno i vinderklassen. Og SIKKE en dag! Johnny ringede og var helt oppe at køre.. Techno var blevet 2. vinder i vinderklassen med CERT!!!!! Sikke en følelse. Jeg var sgu lige ved at græde :) Det var så vildt og så skide fedt! Techno blev ligeledes weekendens Dualvinder! Vi er fan'me stolte af den brune tornado!

Hamlet klarede også sin første gang i vinderklassen super flot og gik igennem med fine point og ingen 0'er. Så må vi se hvad han kan bedrive næste gang. Hamlet var rent faktisk MEGET tæt på en finaleplads og det er jo en bedrift i sig selv.

En dejlig weekend med så flotte resultater at vi en gang imellem skal knibe os selv i armen :)

29 august 2013 nye billeder på technos og pablos sider


Lidt nye billeder på Pablos og Technos sider

22 juni - FJELLERUP UWT


Så har festaben Techno IGEN gjort det godt. I Fjellerup på den uofficielle Working Test klarede han endnu engang skærerne og BESTOD i vinderklassen. Kun 8 hunde bestod så vi er IGEN stolte af det brune lyn.

17 juni - øjenlysning og 10 års fødselsdag


Pablo, Hegnets Art By Pablo Picasso, er idag den 17 juni blevet øjenlyst med diagnosen INTET PÅVIST. Super FEDT!

... idag har vores gamle Fowler også fødselsdag. Han elsker pommes frittes og det skal han naturligvis have på hans runde fødselsdag. Fowler fylde 10 år og han fik derfor sin egen Happy Meal fra MacDonalds. Han pillede selv tingene ud af kassen og "fritterne" blev nydt til den store guldmedalje. KÆMPE tillykke til verdens bedste Fulli - håber du har mange år tilbage så vi kan nyde dine smukke brune øjne hver dag... <3

15-16 juni - VEJEN og retrievermesterskab


Så har vi igen været i ilden. Lørdag var Johnny og Techno deltagere på Retrievermesterskabet 2013. Jeg var hjælper sammen med Helle Hegnet og vi havde en dejlig dag omend det regnede STORT den sidste time :)

Techno klarede alle poster og fik rigtig høje point ¨på 3 af posterne. Han gennemførte hele prøven uden at få et eneste 0 og sluttede med en score på 69. Rigtig flot på hans debut til Retrievermesterskabet. Posterne er svære og man får virkelig prøvet hunden og sig selv af.

Søndag var Pablo på udstilling i Vejen. Han vandt igen brugshundeklassen med ck, blev bedste han og BIM med CACIB. Rigtig godt gået af "babyen".

En weekend igen i hundenes tegn - men hyggeligt som altid.

8-9 JUNI - HAMLET OG SOME'R GI'R DEN GAS


Igen har begge vores racer vist god figur i det store Danmark. Lørdag var Hamlet på markprøve i Åben Klasse på Curly Racearrangement. Her gjorde han det så fint at dommer Kaj Falk Andreasen gav ham en 1. præmie og Dagens Bedste Åben Klassehund. Hamlet er nu klar til at prøve sine talenter i vinderklasse. Hamlet fylder 4 år i juli 2013 og er kun vist på markprøve B i åben klasse 2 gange og begge med 1. præmie så det tegner godt for fremtiden. TUSIND tak til Curlyfolket for et dejligt samarbejde. Skønt at os små racer kan hjælpe hinanden.

Søndag var Johnny hjælper hos Golden Retriever og deres tripple-dag i Bække. Også her gik det super godt og igen TAK for godt samarbejde.

Imens var Some'R og jeg i Skive og vise veteranflaget. Some'R fylder 12 i næste måned og er i øjeblikket helt uden pels. Dog bevæger hun sig stadig elegant og jordvindende og dommeren fandt den gamle dame smuk og skrev blandt anden i kritikken at hun var imponerende i bevægelse hendes alder taget i betragtning, og at hun stadig var utrolig racetypisk og ung at se på. Some'R blev BIR veteran og 3. bedste tæve! Der blev kun givet 3 CK hos huskytæverne så jeg var bare STOLT over Some'Rs præstation! Hun sluttede som BIS3 veteran.

Galleriet er opdateret med billeder fra vores torsdagstræning med flatterne...

26-27 MAJ PABLO OG TECHNO MED STOR SUCCES I TO DELE AF DANMARK


HVOR SKAL MAN DOG STARTE???

I weekenden har 2 af vores drenge vist flaget IGEN. Techno var i Ulfborg til DUAL dag og Pablo på dobbeltudstilling i Næstved.

Techno startede showet i Ulfborg med at blive Bedst I Racen og bestå vinderklassen! Herefter blev han BEST IN SHOW 3 på udstillingen og IGEN kunne Techno tage en DUAL titel med hjem. Vil da også lige nævne af Technos Internationale Championat idag (30-5-2013) er kommet med posten så nu er det officielt. Det er vi meget stolte af!!!!

På udstillingen i Næstved var Pablo meldt i brugshundeklassen begge dage. Han fik KANON gode resultater med hjem og vi er bare stolte af den unge mand. Resultaterne er som følger:

Lørdag: Excellent 1, CK, Bedste Han, Klubcert, BIR og BEST IN SHOW BRUGSHUND OG BEST IN SHOW 2

Søndag: Excellent 1, CK, 2. bedste han, Klubcert og BEST IN SHOW BRUGSHUND.

De BIS vindende hunde fra begge dage mødtes i en SUPER BIS og da Pablo var blevet BIS1 Brugshund begge dage, ja så kunne han igen smykke sig med SUPREME BEST IN SHOW BRUGSHUND!

En dejlig weekend. Herunder er lidt billeder fra dagen. Forresten blev  Picazzos smukke datter Starworkers Unconditional Love BIR hvalp og BEST IN SHOW 2. Stort tillykke.

18-20 maj far og søn brillierer på markprøve og udstilling


Picazzo og hans søn Pablo har gjort det godt i Pinsen.

Lørdag den 18 maj var Johnny og Picazzo til markprøve i Åben Klasse og sørme om de ikke fik en flot 1. præmie. Sindssygt dejligt. Picazzo er en arbejdsmaskine af karat og sammen med Johnny fungerer det bare optimalt.

Mandag den 20. maj var der udstilling i Svendborg. Her var Pablo tilmeldt. Pablo er jo søn af Picazzo og han gik hele vejen og blev Ex1 i brugshundeklassen, fik CK og blev bedste han. I BIR og BIM blev han lige overhalet indem om af hans søster Fleury som blev BIR. Fleury og Pablo er jo så begge børn af Picazzo og vi er MEGET stolte af deres fantastiske fremgange.

Pablo og Fleury blev også BEST IN SHOW parklasse på dagen. Fleury fik også sit 2. cert og mangler nu kun 1 for at være fuldcertet i Danmark ligesom brormand Pablo. Godt gået af de to små babyer :)

5. MAJ og 9 MAJ - Roskilde dag 2 og DUAL dag på Fyn


Så er der sket lidt igen på hundefronten.
Efter vi kom hjem fra Berlin den 4 maj om aftenen tog jeg til Roskilde DKK international om søndagen. Pablo og Picazzo skulle igen i ringen. Jeg var rimelig bombet men det var super godt jeg tog afsted da Pablo vandt brugshundeklassen med ck, blev bedste han og BIM med CACIB. Weeee... så FEDT af vores unge knægt. Far Picazzo kom lige efter med 2. bedste han.

Igår, den 11 maj, var der igen DUAL dag i DRK region Fyn og her var Johnny og Techno deltagere. Techno gjorde det super flot og gik helt til finalen i vinderklassen. Herefter stillede han op skuet under dommer Laila Ager (Kennel Skylock) og også her kan man sige at han gik til finalen. Techno blev ikke mindre end BEST IN SHOW for 3. år i træk på denne fynske dual dag. Det er skisme flot!

Der er et par billeder fra dagen i Galleriet -> udstilling. Tak til Annita for billederne.

Galleriet er ligeledes opdateret med billeder fra en af vores dejlige gåture. Billederne har været på Facebook MEN de gør sig nu bedre herinde.

Sort Guld Nasdaq Technology Index

Techno og Johnny - BEST IN SHOW - DRK Dual Dag Fyn 2013

Hegnets Art By Pablo Picasso

Pablo Ex1, CK, Bedste Han, CACIB og BIM - DKK International Roskilde maj 2013

4. MAJ - DIEDERSDORF OG ROSKILDE


Weekenden står i hundenes tegn. Her er de første opdaterede resultater fra lørdagen i Danmark og Tyskland.

Johnny og jeg var taget til Diedersdorf ved Berlin for at udstille Techno og Pablo. Techno manglede kun ET CAC fra Retrieverklubben for at tilføje endnu en udstillingstitel til CV'et... og det gjorde han. I en stor og stærk brugshundeklasse blev han nummer 1 med en super fin kritik af dommer Claudia Berchtholdt som selv opdrætter Flatcoated Retriever...

Techno er nu også TYSK KLUB CHAMPION. Imorgen stiller Techno i vinderklasse på markprøve så her er tale om en ægte DUAL-HUND! Vi er yderst stolte af vores brune festabe...

Pablo vandt også en stærk Åben Klasse og har nu sit 7 Cert i hus i Tyskland. Der skal gå et år fra det første til det sidste før han kan kalde sig champion men han er godt på vej.

I Roskilde har Helle Hegnet udstillet Picazzo. Han blev 2. bedste han. Picazzos 2 døtre gjorde også god figur da Hegnets Art By Fleury-Laurent endte som 3. bedste tæve og Starworkers Unconditional Love blev BIR hvalp. Stort tillykke og tak for hjælpen!!!!

Techno og Johnny - brunt klær hinanden :)

14.04.2013 HAMLET PÅ B-PRØVE


Vores lille krudtugle Hamlet (Witches Brew I'm The Great Dane) har igen været afsted på prøve. Denne gang Brahetrolleborg på Fyn, hvor han for første gang skulle stilles i Åben Klasse på Markprøve B.

Og sikke han kan den lille.... super flot kritik af dommer Flemming Roed og en 1. præmie! Vi er meget stolte af Hamlet og som man siger - alt godt kommer til den som venter.... nu må vi så se hvad lille Hammi har at byde på senere på året!

07.04.2013 Forårsarrangement Flatcoated Retriever Danmark


Sikke en dejlig dag på flatspecialen. Kanon godt selskab og super gode resultater. Jeg fik løbet MANGE runder i ringen idag da jeg skulle ind med Bo, Pablo, Spotty og Rosa. Bo er Picazzos søn fra Norge og Rosa er Picazzos datter fra Danmark og Pablos søster. Spotty er en ung tæve fra Tyskland jeg udstiller når vi mødes da hun elsker at være i ringen med mig.

Gitte og søde Kahla som er Picazzos datter (Starworkers Unconditional Love) startede showet med at blive BIM hvalp.

Johnny og Techno (DKCH+J C.I.B. DEVDHCH Sort Guld Nasdaq Technology Index) kom helt til tops ved at blive bedste han og BIM! ♥ så flot og vi er super glade og dette. Techno går i vinderklasse på markprøve og det er så unikt at man kan begge dele med samme hund. Dual-purpose så det batter :)

Bo (Black-flat The Silver Shilling) fik Excellent og 2 vinder i unghundeklassen.

Pablo (WJW12 Hegnets Art By Pablo Picazzo) blev 3. Bedste han med Cert og er nu fuldcertet!

Rosa (Hegnets Art By Sofia Palm De Rosa) gjorde det over al forventning og blev 1. vinder i åben klasse MED CK og sluttede som 2. bedste tæve. Så fantastisk
.
Fleury,(Hegnets Art By Fleury-Laurent) endnu en søster og Picazzos datter, fik også vist sig flot og blev vinder af brugshundeklassen og sluttede som 4. Bedste tæve med Cert! Kanon dejligt og velfortjent.

Kæmpe tillykke med de fire Picazzo børn ♥

Slutteligt tillykke til Svea og Spotty (Zebulons Spots N'dots) Jeg udstillede igen den unge tæve i juniorklassen og blev 1.vinder med CK.

Nye billeder i galleriet af vores træning i Påsken samt nyt billede af Picazzo på hans egen side.

28.03.2013 Lidt forskelligt


Lidt nyheder her fra påskedagene.
 
Igår var jeg med Susanne og Bella (Pablos kuldsøster) i hundeskoven i Åbenrå. Sikke en FED skov. Knap 100 Hektar legeplads for hundene. Det var dog meget kuperet og jeg tror godt nok der var nogle tobenede med på turen som fik det af mærke... men fedt var det. Vi gik i over 2 timer og hundene var total færdige bagefter. Selv lille Hamlet kunne næsten ikke vågne igen, da han igår aftes faldt i søvn. Så har det været en succes :)
 
Om lidt kommer der gæster fra Norge. Anita og Benny som har en Picazzo hvalp fra kennel Black-Flat. Vi skal ud og træne og tage billeder. Desuden også hygge med noget god mad. Det ser jeg frem til. Den lille Bo (som "hvalpen") hedder har vundet alt han kan på udstilling i hvalpeklassen, så jeg glæder mig rigtig meget til at se ham. Dog er han nu unghund sååååå vi må se om jeg lægger nogle billeder ud overhovedet. Hvis han bare er lange ben og teenager, så kan det være vi venter... men hyggeligt at se dem i hvert fald.
 
Ellers skal vi bare træne og hygge med hundene i påskedagene.
Vi ønsker alle en dejlig påske. Og nyd foråret...øhhh snevejret.
 
Galleriet er opdateret med billeder fra hundeskoven.

18.03.2013 WORKINGTEST, FLATCOAT REGI


Så har vi igen været afsted. Denne gang til officiel working test i Flatcoat regi.
 
Hamlet i åben klasse, Techno i vinder klasse og Pablo i begynderklassen.
 
Pablo ligger hårdt ud og får høje point prøven igennem. Desværre går han død i det frie søg og henter 5 dummies. Dog mente dommeren (til min undren) at det kun var 0 point værd og derfor måtte jeg gå derfra med Ikke Bestået. Var meget, meget skuffet da han fra start lavede et kanon stykke arbejde. ØV.
 
Hamlet var i sit es og bestod med glans. Han fik flotte point og blev 2. vinder på dagen. Så flot af den unge mand, som var på WT for første gang i sit liv.
 
Techno bestod i vinderklassen i et hårdt feldt. Så super flot af Johnny og Techno.
 
Picazzos to andre børn klarede også prøve flot. Bella (Hegnets Art By Emma De Vigne) bestod med glans og har nu en officiel workingtest på sit fine CV. Kanon gået Susanne!
 
Fleury (Hegnets Art By Fleury-Laurent) gjorde også fin figur men var lige lidt ivrig på en post og måtte der få et 0. Rigtig meget øv, da hun er en hun med KÆMPE arbejdsglæde. Men op på hesten igen. (som jeg også må sige til mig selv).

16.03.2013 DPHK udstilling i Nim


Er super stolt af Johnny og gamle Some'R (ch. Taymyrs Some Like It Hot) som idag på Polarhundeklubbens udstlling i Nim fik excellent m/ck, bedste veteran og 2. Bedste tæve i en alder af snart 12 år!!!! Slutteligt endte hun dagen som BEST IN SHOW veteran ♥ Some'R var meget frisk i ringen og fuld af humør og bevægede sig som en drøm ifølge dommeren. Sikke en ros hun fik. Men hun så også FANTASTISK ud den fine pige.

03.03.2013 DRK HEDENSTED


Starworkers Makes People Talk: Excellent, CK, 2. bedste han samt
BEST IN SHOW CHAMPION

Sort Guld Nasdaq Technology Index: Excellent, CK, 4. bedste han

Dommer i racen: Sibylle Radke fra Kennel Mavisflight
Dormmer i BIS: Christian Brix Søndergaard

.. også et KÆMPE tillykke til Susanne Kofoed Nielsen og Bella (Hegnets Art By Emma De Vigne) med 2. bedste tæve! Meget, meget flot!
 
Rigtig ØV for Pablos anden fine søster Hegnets Art By Fleury-Laurent som igen var MEGET tæt på et Cert. Det kommer snart....

23.02.2013 Show of Winners 2013


Meget kort fortalt så gik det super godt til årets Show of Winners. Picazzo røg dog ud i første runde (knap så fedt) men sønnike gik hele vejen til semifinalen (blandt de sidste 6) og måtte så se sig slået af en fin Akita som vandt Winners Cup senere. Ingen skam at tabe til ham. Gamle Jazzy var alderspræsident på dagen og gik til semifinalen, hvor hun mødte en fin Lhasa Apso som hun tabte til. Dom...meren sagde at det var hans to favoritter og hvorfor pokker de lige skulle trække samme nummer. Det bliver man jo altid glad for at høre.... nu går vi i seng med et smil på læben. Tænk at Pablo, som først fylder 2 år på tirsdag, gik så langt... noget jeg sent vil glemme. Tak til alle for super opbakning og godt selskab. :)
 
Pablo er gået HELT omkuld. Tænk at komme blandt de sidste 6 i Winners Cup. Wow. Det kan jeg leve højt på længe. Så fedt... og sikke en showman han er :)
 
Jazzy fylder 12 år i marts 2013 og jeg begyndte sgu helt at tude efter hendes tur i ringen. Synes alderen begynder at kunne ses på bevægelserne og jeg ved ikke om det var hendes sidste udstilling. Noget som får følelserne frem... men hun er stadig super lækker og har smuk pels og velbygget bliver hun jo ved med at være trods hendes høje alder :)

20.02.2013 Ny hjemmeside


Ny hjemmeside. Tag godt imod den og se jer lidt omkring. Den er stadig under uvikling. Der er nye billeder på alle sider. HUSK at læg en hilsen i gæstebogen.

10.02.2013 DKK Internatinal udstilling i Fredericia


Hegnets Art By Pablo Picasso lagde ud med at blive Bedst I Racen (BIR) på DKK internationale udstilling i Fredericia. Han fik derfor også Cert og Cacib. Er meget stolt af den unge knægt.

01.02.2013 Årets hunde


I starten af 2013 er Årets Hunde blevet offentliggort. Vi er yderst stolte af, at Pablo er højt placeret på listen.

Pablo endte som 2. mest vindende Flatcoat han på udstilling i 2012. Han endte samlet som 4. mest vindende Flatcoat overall. Det er vi MEGA glade og stolte over.