N Y H E D E R    2 0 1 5

30. MAJ 2015

DRK Dual Dag Ulfborg

Kanon dag på Dual Dag i Ulfborg. 

Hegnets Art By Pablo Picasso og Johnny gik en kanon prøve som lå i den svære ende. Dette inkasserede en flot 1. Præmie i Åben Klasse. 

Child Of Hope Be Refreshed By Pepzi og Johnny var i begynderklassen og var også idag kanon gode. Endnu en 1.præmie til 11 måneder gamle Pepzi. 

Pepzi var også meldt på skuet og blev her BIR og Best In Show 2. Alt dette resulterede i at Pepzi atter blev dagens Dual Hund. Fandme fantastisk af den unge knægt!

Pablos smukke søn Huxie (Tanima Flatcoats Expect The Best) blev atter stillet i babyklassen og blev BIR baby og Best In Show Baby IGEN. Skide flot arbejde Simone og Andreas. 

 

17. MAJ 2015

DRK Dual Dag Fyn

Sikke en dag! En dag med store følelser på mange områder. 

Vi drog til DRK Fyn for at deltage i den Fynske Retrieverdag, hvor man kunne stille på skue og markprøve og kæmpe om dual-pokalen. Netop denne pokal har været i vores eje hele 3 gange før - vundet af unikke Techno. Alle 3 gange har han vundet BIS på skuet og ellers deltaget i begynder, åben- og vinderklasse.

I år var Pepzi (Child of Hope Be Refreshed By Pepzi) naturligvis med og med sine 11 måneder havde vi ikke de store forventninger. Dog viste Pepzi at han er mere en "bare" en stor hvalp og gik en flot prøve i begynderklassen og inkaserede en flot 1. præmie. Herefter blev han BIR på skuet og sørme om ikke grønærten sluttede som BEST IN SHOW! Blev vinder af Dual pokalen og simpelthen nøjagtig som sin far Techno bare var fantastisk hele dagen igennem. 

Kan slet ikke beskrive, hvor stolte vi er af Pepzi. Har næsten ikke ord og vi er sikre på at den brune festabe sidder oppe i himlen og er pavestolt af sin søn. Tak Tekki for din medvirken til denne knægt <3

Idag var også dagen, hvor Pablos super smukke søn fra Kennel Tanima skulle udstilles første gang. Navnet er Huxie (Tanima Flatcoats Expect The Best). 

Simone og Huxie er et FANTASTISK team og jeg er så spændt på at følge dem på udstilling og markprøve i fremtiden. Huxie gjorde god figur og blev BIR Baby og BEST IN SHOW BABY.

MEGA tillykke til de stolte ejere og igen til farmødrene som er stolte tillige. 

Huxie er ud af Multich. Hegnets Art By Pablo Picasso og Tanima Flatcoats Amazing Grace) og kun 12 uger gammel. Hvilken fin debut.

Ud over alle de præmiehunde jeg har beskrevet var vi også så heldige at selskabet idag var helt i top. Ud over Huxie kom Elliot også på besøg. Han er kuldbror til Huxie og fik leget lidt med både Funky og Huxie. TAK fordi du kom og sagde hej med din skønne, fine dreng.

Picazzos sidste kuld i Tyskland var jo et spændende kuld. Her blev Fellow (UP2U Best Damned Thing) importeret og han var også med på en kigger idag. Og hvilken lækkerhed han er blevet. Helt utrolig smuk og jeg glæder mig til at følge ham. Tak til jer for at vi måtte se ham. 

Funky var naturligvis også med og han hyggede sig med de forskellige hunde. En masse billeder kan I se herunder.

Kæmpe tillykke til Bjarke og Marianne med Makker og BIK2 på skuet, samt bestået i vinderklassen. Dejligt at hygge med jer idag.

 

14. maj 2015

DKK Skue i Holstebro

BIR Baby og BEST IN SHOW BABY 2 (ud af 25-30 babyer).

Racedommer: Helle Dan 
Best In Show Dommer: Hanne Laine Jensen 

Funky gjorde det godt selvom han var lidt svær at få kontaky med. Men når han bevægede sig så LØB han som en drøm.

Dommeren skrev:

14 weeks old, Lovely puppy, beautify head, lovely eyes, correct neck and super top line, well angulated front and rear, back of correct length, moved around with style, very nice temper.

Flatcoat Certifikat Udstilling 19. April 2015

Flatcoated Retriever Klub Show 
Dommer: Brenda Hutchison 

SUPER FED dag på Fyn. Ved slet ikke hvor jeg skal starte. Vi havde tilmeldt Hamet, Pablo og Pepzi. Ud over dette skulle vi udstille to af Picazzos smukke døtre Bella Hop og Norah.

Dejlige Bella gjorde det IGEN og endte som BIR!!!! Pisse fedt at udstille hende. Hun har så meget udstråling og energi. Det er skønt med sådan en frisk pige i ringen og hun vinde ofte netop grundet hendes liv og entusiasme.

Her er resultaterne:

Child of Hope Be Refreshed By Pepzi: (Pepzi)
Excellent 1 Junior Class, CK, 4. best male, BOB Junior

Witches Brew I'm The Great Dane: (Hamlet)
VG4 Working Class

Ch. Hegnets Art By Pablo Picazzo: (Pablo)
Excellent 1 Champion class, CK, 2. best male, BOS Champion

Hegnets Explored By Elinor Smith: (Norah).
Excellent 1 Intermediate Class, CK, 4. best female, BOB Intermediate

Hegnets Art By Emma De Vigne: (Bella)
Excellent 1 Working Class, CK, Best Female, BOB and BOB Working

Og Picazzo børnene som også blev vist idag:

Av-Zan-Iaz Elegante Caja: (Caja)
Excellent 1 Junior Class, CK, BOS Junior

Starworkers Unconditional Love. (Kahla)
VG Open Class 

Starworkers Undone Business: (Mika)
Excellent 2 Open Class CK

Hegnets Explored By Amy Johnson: (Amy)
Excellent 3, CK Intermediate Class

UP2U Because I'm Happy: (Happy)
Very Promising in Baby Class, 2. beds Baby female

Nice weather and nice company. We are VERY proud of our dogs and the Picazzo kids who was showed today. Thank you for bringing the dogs. A pleasure to see them all.heart-humørik 

11. april 2015

Funky er flyttet ind

Så har Funky indtaget vores hus med maner. Han er stadig lidt "usikker" på hele menageriet men alt i alt går det over al forventning. De sorte har taget godt imod ham og han bliver mere og mere interesseret i dem. Funky er fuld af fis. Han er utrolig dejlig og kærlig tillige. Han har indtil videre ikke haft nogle uheld indenfor så det er super skønt. Han har idag været med på Johnnys private jagt og set havet og stranden. Det syntes han var spændende omend en smule stort. De sorte fik vist ham vand og sand og de fik alle løbet og hygget. Funky har sovet lige siden. 

Han er en skriger af karat når han kører bil. Det skal vi nok få ordnet. Han kommer automatisk med på en masse dejlige ture. Der er ingen anden vej end bare at tage ham med og lade ham indse at det faktisk er hyggeligt at køre bil. 

Støvsugeren er han heller ikke bange for. Nærmest ligeglad. Han er allerede knyttet til os og vi er  super glade for ham. 

Funky og jeg er startet på stå-træning med klikkeren og vil de næste par dage prøve baljeøvelsen. Han forstår naturligvis ikke klikkeren endnu, men det kommer hurtigt. Desuden starter vi på mandag til DKK hvalpemotivation. Det glæder vi os til.

VELKOMMEN HJEM FUNKY <3

 

 

9. april 2015

Velkommen til Funky

Fredag den 10. april flytter Funky ind. Pt. sidder Janni i Ungarn og imorgen flyver hun hjem med den lille dreng. Han er en fræk lille fyr med mod på livet og han ser sgu hamrende godt ud. Vi glæder os til at se, hvad han bliver til. Den næste tid vil gå med socialisering, træning og diverse hvalpeting som jo hører sig til.

THANK you Dora for trusting us with yet another lovely puppy. We will do our best to make you proud <3

8. marts 2015

Pepzi og Hamlet på C-prøve

Hamlet og Pepzi har været i Feldsted på C-prøve. Hamlet i vinderklassen og Pepzi til brugsprøve og begynderklassen.

Først bestod Pepzi brugsprøven med 40/40 mulige point. Herefter direkte i begynderklassen hvor han fik en fin 1.præmie. Pepzi er blot 8 måneder gammel og selvom han ikke bliver trænet mere end ca. 1 gang ugentligt, ja så gør han bare som han får besked på. Naturligvis er der plads til forbedringer MEN alt vildt blev samlet spontant op og afleveret til hånd og han var på og fokuseret. Alt i alt er vi utrolig glade over hans præstation. 

Hamlet stillede i vinderklassen og gjorde det også flot. Et point fra placering så vidt vi kunne forstå. Hamlet er ny i vinderklassen og skal nu på working test og testes lidt yderligere.

Foruden de 2 dygtige knægte har vi været så heldige, at Marianne og Bjarke fra Horsens har købt en af Picazzos smukke børn fra kennel UP2U i Tyskland. Den meget lovende dreng skal hedde Fellow og vi glæder os VILDT til at følge ham. Han er så ubeskrivelig smuk og velgående og super sød. Er glad for at han er kommet til Danmark i så gode hænder.

Et par nye billeder er også at finde på Funkys side samt et lille galleri herunder af Pepzi fra C-prøven og den lille nye Picazzo hvalp Fellow.

 

Pepzi på C-prøve


UP2U Best Damned Thing - 11 uger gammel


4. marts 2015

Nye billeder af Funky og resten af familien

Der er nye billeder af Funky og kuldet på Funkys side :)

1. marts 2015

Bella Hop på udstilling i Nyborg

Jeg kunne skrive en lang afhandling om visse ting fra DRK's udstilling i Nyborg men jeg vil undlade det negative og fokusere på det positive.

Vores dejlige Bella (Hegnets Art By Emma De Vigne), som jo egentlig ikke er vores (hi hi), gjorde det igen rigtig godt på Dansk Retriever Klubs udstilling i Nyborg. Atter fik jeg fornøjelsen af at løbe med denne fantastiske tæve. Igen gjorde hun mig super stolt og blev simpelthen Bedst i Racen med klubcert. Og dette uden pels :) KÆMPE tillykke til Susanne og Arne.

Bella er bare PÅ og altid frisk og løber med masser af drive og udstråling. Man skal sørme være vågen når damen er igang i ringen - hele tiden! Bella har været udstillet 2 gange i år og har nu een BIR og een BIM med i bagagen. Det er sgu da meget godt gået af sådan en grønskolling. Men når man står der i ringen og hun kigger op med sine store brune øjne, bliver man da helt blød i knæene. Bella er, som resten af Picazzos skønne hvalpe, super dejlig og jeg er så stolt af hver og een - om de vinder eller ej! 

Vores egen Hamlet (Witches Brew Im The Great Dane) skulle lige på udstilling også. Han har ikke været udstillet i 4,5 år så vi ville lige se... Han gjorde det okay og fik som forventet VG og sluttede som 3. Vinder i brugshundeklassen. Det bedste var dommerens fine og søde ord som: "Lively dog with an intelligent look, moves with entusiasmn". Simpelthen bare så passende på vores Road Runner Hamlet. Vi må se om han skal prøve igen. Han er sgu sød...

Jeg havde også fornøjelsen af at vise et andet Picazzo barn. Nemlig Hegnets Explored By Dr. Livingstone som fik Excellent, blev 1. vinder med CK fra mellemklassen. Stort tillykke til Tanja og Claes. 

... forresten er der lige et nyt billede af rødtotterne fra Ungarn på Funkys side :) Det bliver svært at vælge men sikke der sker meget med dem lige nu. Øjne har de åbnet, masser af pels og nu ligner de snart små huskies. Uhhhh hvor vi glæder os :)

Pablo er desuden blev far til 11 små hvalpe hos Kennel Tanima. Der er stadig hvalpe at få hvis man er hurtig ude :) Se mere på www.tanima.dk

24. februar 2015

Funky Paws On Fire Star'n Nordica og Pablos hvalpe

April 2015 flytter Funky ind til os. Han er en rød/hvid Siberian Husky som jeg henter i Ungarn. Han hedder Funky Paws On Fire Star'n Nordica og vi glæder os MEGET. Han er blandet af Nordicas gamle blodlinier og så ellers en del Innisfree og Kristaris. Han er nye linier blandet med gamle - en spændende kombination som jeg forventer mig en del af. Han er noget helt andet end Jazzy og Some'R men jeg kunne mærke at jeg skulle have noget nyt. Jeg ville gå og sammenligne alt for meget med især Jazzy hvis jeg fik "en som hende". Derfor denne nye kombination :) VI GLÆDER OS

Funkys side er så småt igang. Dog er han ikke udvalgt endnu så billederne er af begge hanner. Følg med her på siden.

Pablo er desuden lige blevet far til 11 skønne hvalpe hos Kennel Tanima. For yderligere info kan du kontakte os eller direkte til www.tanima.dk

21. februar 2015

Show of Winners 2015

Endnu engang har vi været til det spetakulære show Show Of Winners. Denne gang kun med Pablo. Han gjorde det flot og gik mange runder. Han gik hele vejen til kvartfinalen og måtte her se sig slået af en smuk American Akita. Det er ingen skam at tabe til en så flot hund. Tak for kampen Anders :) Vi så sgu godt ud i den kvartfinale. Hundene løb i hvert fald fantastisk.

Pablo var så dejlig at have med. Nem og glad. Total upåvirket af det hele og sød ved alt og alle. Næste år håber jeg igen at stille ham og måske også en rødhåret debutant.

Tak til dem som bakkede os op - især til Gitte som kom og så på og Johnny som hjemmefra opdatere live på facebook :)

7. februar 2015

DKK Int. udstilling i Fredericia

Årets første internationale udstilling. Jeg havde en travl dag da jeg skulle i ringen med et par Picazzo børn foruden Pablo. 

 

Dommer: Andrzej Stepinski

 

Og HVILKEN dag. Er fandme stolt af ALLE de lækre børn Picazzo har produceret. Så meget kvalitet - og med så mange forskellige tæver. Her er resultaterne:

 

Starworkers Undone Business: Excellent 1. med CK i fra Åben Klasse

 

Hegnets Art By Pablo Picasso: Excellent 1. med CK, 2. bedste han fra Championklasse

 

Av-Zan-Iaz Elegante Caja: Excellent 1, med CK fra Juniorklassen (10 mdr gammel)

 

Hegnets Explored By Amy Johnson: Excellent, 2. vinder fra mellemklassen

 

Starworkers Unconditional Love: Excellent 1. med CK fra Åben klasse

 

Hegnets Art By Fleury-Laurent: Excellent med CK, 3.vinder fra brugshundeklassen

 

Hegnets Art By Emma De Vigne: Excellent 1, med CK, CERT og CACIB og BIM fra brugshundeklassen. Bella er nu fuldcertet i Danmark. Nøjagtig som hendes to søskende Fleury og Pablo. Sikke et lækkert kuld! Er MEGA stolt af dem alle!!!!!!

 

Jeg havde fornøjelsen af at vise min venindes (Susanne Kofoed Nielsen) dejlige Bella (Hegnets Art By Emma De Vigne) til denne super duper placering. Bella er MEGET glad for os hernede i det sønderjyske og vi er glade for hende. Hun er en sindsyg lækker showhund med MASSER af energi og drive. Det bliver sjovt at vise hende fremover. Hvem havde troet det om "lille" Bella :) Vi er i hvert fald stolte af krudttønden.

1. februar 2015

Siden sidst

... hvor skal man starte? 2014 har været et helvedes år for os. Vi har mistet 5 hunde og de er alle savnet. Vi tror alle er helt med på vores tragiske 2014 så jeg vil ikke dvæle mere ved den her. Man kan se på min profil på facebook, hvad som er hændt eller man er velkommen til at spørge. Dog vil jeg afslutningsvis sige at savnet af især Picazzo og Techno, som var så umenneskeligt meget igennem efter de blev kørt ned, er ENORMT stort. Vi er stadig chokerede over at de to stærke drenge skulle omkomme på sådan tragisk vis. Aldrig i vores liv havde vi forestillet os sådan noget kunne ske. De var lige kommet sig over den første ulykke, da ulykke nummer to ramte dem begge... æret være deres minde!

... her i huset har vi nu kun 3 hunde. Pablo, Hamlet og Pepzi. Pepzi er en klog ung knægt med ben i næsen. Han er som snydt ud af Techno og han er arbejdsom og lærenem. Ham forventer vi os en del af. 

I løbet af foråret ankommer forhåbentlig en lille ny Husky. Det glæder vi os meget til. 

2015 vil være præget af udstilling, markprøve og træning. Vi ses derude. TAK til alle som de sidste 6-7 måneder har været der for os i forløbet med Techno og Picazzo. Vi er meget taknemmelige <3